A kettes- és négyesfogathajtók szövetségi kapitányának honlapja

Toth Tamas, v, 2014-05-18 13:38 [ Rovat: Hírek ]

Kettes-és négyesfogatok

Tisztelt Versenyzők!
A nevezési adatlapokat a FEI által kiadott versenyzői ID-val és a FEI útlevél számmal kérjük kitölteni, mert a versenyző magyar igazolási száma és a lovak magyar startszáma nem ugyanaz, mint a nemzetközi! Ezen adatok helyes megadása nélkül nem tudjuk a nevezéseket elkészíteni!

Feltöltésre kerültek az alábbi versenyek kiírásai a honlap versenykiírások menüpontjába: NEMCICE u KOLINA (CZE) CAI3*-H2/H4, DREBKAU (GER) CAI3*-H2 és CAI2*-H4, NEBANICE (CZE) CAI3*-H2 és CAI3*-H4-WCupQ

A Kettesfogathajtó Világbajnokság és a Négyesfogathajtó Európa-bajnokság válogatási elvei elolvashatóak a honlap Aktuális híreink menüpontjában.

A nemzetközi versenyekre vonatkozó, nevezés menetéről szóló tájékoztató a honlap NEVEZÉSEK menüpontjában olvasható.

2015-ös versenyszezonra érvényes új nevezési adatlap feltöltésre került a honlap Nevezések / Nevezési adatlap menüpontjába.

Tóth Tamás
szövetségi kapitány

FELHÍVÁS!

Bekes megye, h, 2015-03-30 22:00 [ Rovat: ]

Tisztelt Megyei Vezetők, Versenyszervezők!

Kérek minden megyei vezetőt és versenyszervezőt, hogy a 2015-ös évben tervezett versenyeik időpontját és kategóriáját részemre, a fogatsport@lovasszovetseg.hu email címre megküldeni szíveskedjen! A versenynaptár tervezetet a bejelentések alapján folyamatosan frissítjük.

Az alábbi linkre kattintva megtekinthető a 2015. évi versenynaptár tervezet március 30-án frissített és átszerkesztett változata!
VERSENYNAPTÁR

Köszönettel:
Mitykó Zsuzsi

VERSENYIRODÁK, VERSENYRENDEZŐK - VÁLTOZÁSOK

Bekes megye, h, 2015-03-30 21:40 [ Rovat: Hírek ]

TISZTELT VERSENYIRODÁK, VERSENYRENDEZŐK!

Kérjük a tisztelt versenyirodákat, hogy a 2015-ös szezonban minden eredményt részletesen PDF formátumba is töltsenek fel a vsetup rendszerbe, és ne csak a végeredményt, amely azután lehetséges, hogy excel formátumba berögzítették az eredményeket! Köszönjük!

A versenytervező rendszert érintő fontos változás olvasható az alábbi linkre kattintva! Kérjük, figyelmesen olvassák el!
INFORMÁCIÓ

NEVEZÉS menete 2015.

Bekes megye, v, 2015-03-29 22:32 [ Rovat: Szabályzatok ]

Tisztelt Versenyzők!

Kérjük a versenyzőket, hogy 2015. évi liszenszüket és a lovak liszenszét is rendezzék a Magyar Lovas Szövetség felé, mert ennek hiányában nem tudjuk a nevezéseket továbbítani a nemzetközi versenyekre! Köszönjük!

A 2015-ös FEI nemzetközi versenyeket érintő, nevezési rendszer megváltozásával kapcsolatos tájékoztatót itt találják meg!

FEI NEVEZÉSI RENDSZER

ifj. Bozsik József, az egyesfogathajtók szövetségi kapitánya kéri az egyesfogathajtó versenyzőket, hogy az erről a linkről letölthető nevezési adatlapot kitöltve küldjék vissza Szabó Krisztának a szabo.kriszta@lovasszovetseg.hu email címre!
EGYESFOGATOK ADATLAP

Egységes szabályzat - 2015.

Bekes megye, sze, 2015-03-25 23:26 [ Rovat: Szabályzatok ]

Tisztelt Versenyzők, Versenybírók, Versenyirodák!

A Fogathajtó Szakbizottság határozatának értelmében a 2015-ös versenyszezonban az összevetéssel lebonyolításra kerülő akadályhajtó versenyek (C, B*, B**) bírálata NEM a FEI szabályzat szerint történik.
A kategóriának megfelelő akadályhajtás FEI szabály szerint, az összevetés lebonyolítására vonatkozó szabály kivételével. Az ÖSSZEVETÉS is a hibapont büntetéses akadályhajtás szabályai alapján kerül elbírálásra (ugyanúgy, mint az alappálya). Az összevetéstől engedéllyel (versenybíróság engedélyével!) visszalépett és az akadályhajtó pályát nem teljesített versenyző az összevetés utolsó helyezettje.

A Magyar Lovassport Szövetség Fogathajtó Szakbizottságának egységes szerkezetbe foglalt szabályzata az alábbi linkre kattintva érhető el:

Egységes Szabályzat

Rajtengedélyvizsga - Mezőhegyes

Bekes megye, sze, 2015-03-25 19:13 [ Rovat: ]

Rajtengedélyvizsga Mezőhegyesen április 3-án, pénteken, 9 óra

Fogathajtók részére B és C kategóriás rajtengedélyvizsgát szervezünk április 3-án, pénteken.
Helyszíne: Mezőhegyes, Hotel Nonius.

A jelentkezők részére 9 órától elméleti felkészítőt tartunk, utána elméleti vizsga, délután 14 órától gyakorlati vizsga lesz. Az előadó és vizsgáztató: ​István Péter, a vizsgabizottság tagja ​Papp János, ​Mitykó Zsuzsi.

A helyszínen térítésmentesen biztosítanak fogatot!

A rajtengedély-vizsgán való megjelenés feltételei a TOVÁBB gombra kattintva érhetőek el!

RAJTENGEDÉLY VIZSGA VECSÉS 2015. 04. 11.

Pest megye, h, 2015-03-23 10:58 [ Rovat: ]

Rajtengedély vizsga
VECSÉS 2015. április 11. 14:00.

Fogathajtók részére B, C és Junior kategóriás rajtengedély vizsga kerül megrendezésre.

JELENTKEZÉS a www.rajtengedely.hu oldalon

Részletek és feltételek tovább....

Továbbképzés - nemzeti bírók, pályaépítők

Bekes megye, szo, 2015-03-21 22:20 [ Rovat: Továbbképzések ]

A Magyar Lovas Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága 2015. április 11-én (szombaton) 10 órai kezdettel pót továbbképzést tart

VECSÉSEN, a DOBROVITZ LOVASFARMON

Előadó: Dr. Fejér Barna (FEI 3-as szintű bíró)

Kérjük, hogy az alábbi adatlapot kitöltve, minden résztvevő hozza magával!

ADATLAP

A részvétel kötelező minden nemzeti bíró és pályaépítő részére, akik a vecsési képzésen nem tudtak részt venni illetve azok számára is nyitott a képzés, akik a vecsési vizsgán sikertelenül teljesítettek, számukra lehetőség van újra vizsgázni. Felhívjuk azon hivatalos személyek figyelmét, akik nem jelennek meg ezen a pót tanfolyamon sem, hogy liszenszük törlésre kerül a nemzeti rendszerből!
Lehetőség van a kezdő-gyakorló, valamint a magasabb szinthez szükséges vizsgát tenni, mindkét szakterületen.

Részletes információ a tovább gombra kattintva érhető el!

Tevékenység igazolása

Bekes megye, szo, 2015-03-21 20:35 [ Rovat: ]

Tisztelt Hivatalos Személyek!

Kérjük, hogy a versenyeken való közreműködést az alábbi linkről letölthető, bírói, pályaépítői tevékenységet igazoló lapon folyamatosan vezessék a 2015-ös versenyszezon során.
IGAZOLÁS

Köszönjük!

Maraton szakszolgálat - 2015.

Bekes megye, szo, 2015-03-21 08:21 [ Rovat: Hírek ]

Tisztelt Versenybírók!

A maraton pályaszolgálat jelentősége kiemelt ebben az évben is, hiszen két világbajnokságnak ad otthont hazánk. A Kettesfogathajtó Világbajnokságon és a Fiatal Lovak számára rendezett világbajnokságon is nagyon fontos a szakmailag felkészült, a szabályok ismeretével rendelkező szakszemélyzet közreműködése.

Kérjük, azon versenybíró kollégáinkat, akiknek szándékában áll a maraton pályaszolgálat munkájában az év során részt venni, hogy legkésőbb március 25-ig fizessék be a bírói liszensz díjukat!

Csak azok a bírók vehetnek részt az év folyamán a versenyeken, akiknek a liszensz díja rendezve van és a továbbképzési kötelezettségüknek eleget tettek.

Segítőkész, önzetlen munkájukat a Szakbizottság tisztelettel köszöni!